Studio Fedde kitchen favorites

Studio Fedde kitchen favorites

Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon af en toe een snelle maaltijd bereidt, de keuken is het hart van elk huis. Het is de plek waar heerlijke geuren samenkomen en waar herinneringen worden gemaakt. Daarom is het belangrijk dat je keuken niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Bij Studio Fedde weten we hoe essentieel het is om een keuken te creëren die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Daarom delen we graag onze 5 interieur favorieten voor keukens.

Kookeiland met composieten blad 

Een kookeiland met een composieten blad is een tijdloze keuze voor elke keuken. Een marmerlook voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan je ruimte, maar is ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien biedt een kookeiland extra werkruimte en creëert het een gezellige plek voor familie en vrienden om samen te komen terwijl je kookt.

Open wandplanken

Weg met gesloten bovenkasten! Open wandplanken zijn de trend van dit moment en om goede reden. Ze geven je keuken een luchtige uitstraling en bieden de perfecte plek om je favoriete servies en decoratieve items tentoon te stellen. Kies voor houten planken voor een warme uitstraling of ga voor metalen planken voor een meer industriële look.

Verlichting met karakter

Verlichting is een cruciaal element in elke keuken. Ga voor verlichting met karakter door te kiezen voor unieke hanglampen boven het kookeiland of de eettafel. Denk aan opvallende ontwerpen met materialen zoals glas, messing of beton. Deze verlichtingsarmaturen kunnen niet alleen functioneel zijn, maar ook dienen als echte blikvangers in je keuken.

Kleurrijk tegelwerk

Breng leven in je keuken met kleurrijk tegelwerk. Of je nu kiest voor een opvallende backsplash of kleurrijke vloertegels, tegels bieden de mogelijkheid om je keuken een persoonlijke touch te geven. Mix en match verschillende kleuren en patronen om een unieke en levendige sfeer te creëren.

Organisatie-oplossingen

Een opgeruimde keuken is een gelukkige keuken. Investeer in slimme organisatie-oplossingen, zoals uittrekbare lades, speciale bestekladen en ingebouwde kruidenrekken. Deze details maken het koken efficiënter en houden je keuken georganiseerd en overzichtelijk.

Wil je meer inspiratie opdoen of advies voor jouw keukenproject? Plan dan een online meeting. Samen kunnen we de keuken van je dromen werkelijkheid laten worden. Bij Studio Fedde staan we klaar om jouw interieurwensen te vervullen!