Our story

Studio Fedde is ontstaan uit een Nederlands interieurpanelenbedrijf met als doel een totaaloplossing te bieden voor fronten en interieurpanelen.

Klanten wilden de vrijheid om hun eigen keuken of kast te ontwerpen, maar sommigen raakten overweldigd door de keuzemogelijkheden. Meer designopties dan IKEA aanbiedt, zonder te veel keuzestress.

Onze kleurencollectie is daarom zorgvuldig samengesteld en biedt 10 prachtige kleuren die in elke situatie passen en gemakkelijk te combineren zijn. Ze zijn doordacht, elegant en van premium kwaliteit.

Bij Studio Fedde willen we het bestellen vereenvoudigen. Onze webshop biedt een moeiteloze bestelprocedure, waarbij de Studio Fedde designer klaarstaat om te helpen.

Ontdek het gemak van Studio Fedde!

  • QUICK ONLINE ORDER

  • EASY TO INSTALL

  • DELIVERY IN EUROPE

  • DETERMINED DESIGN

We are a K14 company

Studio Fedde, voortgekomen uit het renommeerde K14, een gerenommeerd interieurpanelenbedrijf, biedt maatwerk fronten die naadloos aansluiten op jouw IKEA keuken of kast.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in hoogwaardig interieurdesign, begrijpen we zowel de technische aspecten als de evoluerende trends.

Since 2023

Bij de oprichting van Studio Fedde was ons doel duidelijk: materialen en afwerkingen introduceren die perfect passen bij de huidige interieurtrends.

Wij zijn ervan overtuigd dat je huis een weerspiegeling moet zijn van wie je bent. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die jouw persoonlijkheid en stijl volledig tot uiting brengen.

Onze collectie omvat 10 premium kleuren die warmte en elegantie uitstralen, en ze zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Je kunt mixen en matchen zonder enige aarzeling, want alles past naadloos bij elkaar.

Join the movement #studiofedde