DELIVERY & RETURNS

 

DELIVERY & RETURNS

In de webshop kun je bij ieder artikel de verwachte levertijd terugvinden. Ieder materiaal kent een eigen levertijd, selecteer daarom altijd het juiste materiaal, de gekozen kleur en het modeltype om de levertijd te controleren. De algemene levertijden zijn circa 6 tot 12 weken. Tijdens de bouwvak en kerstperiode zullen levertijden circa twee weken langer zijn dan gebruikelijk. Ieder front wordt individueel verpakt voor transport. Het Studio Fedde planningsteam informeert je uiterlijk een week voor levering over de definitieve leverdatum. De onderdelen worden standaard door de chauffeurs op de begane grond geleverd, voorzie daarom hulp bij levering wanneer deze naar een etage moeten worden verplaatst.

Plaats je een losse bestelling voor handgrepen, een spoelbak of kraan, dan worden deze artikelen via pakketpost verzonden. Je kunt je bestelling volgen via de Track & Trace. Deze ontvang je per mail.

De leverkosten zijn 45,- voor bestellingen onder de 500,-. Voor bestellingen boven 500,- leveren we alle onderdelen gratis bij jou thuis. In overleg is ophalen in ons magazijn in Doetinchem mogelijk. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers.

Omdat Studio Fedde fronten op maat gemaakt worden is retourneren niet mogelijk. Een kraan, spoelbak of handgrepen kunnen wel worden geretourneerd binnen een termijn van 30 dagen, mits ongeopend.

Indien je frontmateriaal over houd, zorg dan voor een goede afvalverwerking, en lever de panelen in bij een plaatselijke stort.

Studio Fedde geeft 10 jaar garantie op fronten, bedekkingspanelen en plinten. Meer over garantie lees je terug in de algemene voorwaarden.

 

 

 

 

Transportkosten

Nederland & België

Samples: Gratis verzending
Accessoires: €9,95
Fronten en werkbladen <500,- €45,-

Fronten en werkbladen >500,- Gratis transport

Binnen Europa

Samples: Gratis verzending
Accessoires: €9,95
Fronten en werkbladen <5000 €175,-

Fronten en werkbladen >5000,- Gratis transport

Buiten Europa

Samples: Gratis verzending
Accessoires: €19,95
Fronten en werkbladen <5000,- €225,-

Fronten en werkbladen >5000,- Gratis transport